Vrachtwagen berging

Ook voor het takelen, slepen, bergen of vervoeren van zware voertuigen boven de 3.500 kg ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om pechhulp voor vrachtwagens, een tractor lostrekken, bus of touringcar slepen of een boot takelen. Het vraagt om zware berging. Wij hebben de kennis, ervaring en het juiste bergingsvoertuig in huis om je hierbij te helpen.

Onze werkwijze

Vraagt de situatie om zwaar takelwerk of berging? Bel dan 010 – 501 82 41. Wij helpen je direct aan de telefoon. We stellen een diagnose, vertellen je wat we gaan doen en geven een indicatie van de kosten. We zijn zo snel mogelijk bij je en gaan meteen voor je aan de slag.

Repatriëring

Is je vrachtwagen gestrand buiten Nederland? Wij helpen je met de berging en de vrachtwagen terug te brengen naar Nederland. We werken met vaste partners in heel Europa en zorgen ervoor dat je vrachtwagen naar de gewenste dealer wordt gebracht. We halen de gestrande chauffeur op en kunnen zelfs voor je lading zorgen, zodat je ladingsschade tot het minimum wordt beperkt.