Wie zijn wij

Of je nu stil staat langs de Rijksweg of pech hebt in een parkeergarage. Het komt altijd ongelegen. A. Barendregt biedt vakkundige pechhulp en is een ervaren partner in het takelen en bergen van zware en minder zware voertuigen. Deze werkzaamheden voeren we ook dagelijks uit in opdracht van de ANWB. Ons team werkt vakkundig en efficiënt én zet alles op alles om het probleem op te lossen, zodat je snel en veilig je weg kunt vervolgen.

24/7

Ons vakkundige team staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar voor je klaar. Geen vraag is te gek en geen klus is te groot. Bel 010- 501 82 41 en wij helpen je meteen verder.

Wij maken de weg vrij

In opdracht van Rijkswaterstaat werken wij al jaren aan doorstroming op de ring Rotterdam. Wij patrouilleren dagelijks op de ring van Rotterdam om incidenten te signaleren en vroegtijdig aanwezig te zijn bij wegblokkades. Wij bergen en transporteren auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen die door pech of een ongeval zijn gestrand. Zo beperken we verkeershinder op de Rijksweg en houden wij de wegen vrij. Veilig en efficiënt.