Nieuws

WIJ ZOEKEN NIEUWE TEAMSPELERS!

Ben jij de speler die ons team komt versterken?

Welke werkzaamheden voer je uit?

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de berging en het transport van voertuigen die niet meer verder kunnen rijden, veelal door pech of een aanrijding. Ook het repareren van kleine mankementen aan voertuigen behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast help je de inzittenden van die voertuigen weer op weg.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die per definitie stevig in hun schoenen staan. Mensen die overwicht hebben en het voortouw nemen in situaties waar anderen het even niet meer weten. Je werkt de hele dag met verschillende mensen, die zich verschillend gedragen in uiteenlopende situaties. Je bent van nature assertief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent sociaal vaardig en kunt vooral sturend handelen.

Wat wij van je verwachten?

Berger wordt je niet in 1 dag. Daar gaat een leerproces aan vooraf. Heel belangrijk is daarom dat je leergierig bent. Je moet gedreven zijn jezelf te ontwikkelen. Je bent een harde werker en je functioneert ook als je nog geen koffie hebt gehad.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een hecht team van circa 13 gemotiveerde bergers, centralisten en planners. Geen dag is hetzelfde als berger rond Rotterdam. Je werkdag is dus zeer gevarieerd en afwisselend ingericht. Bovendien betalen wij de opleidingen tot berger voor je.

Functie-eisen:

  • Je bent bereid nachtdiensten, feestdagen en weekenden te werken.
  • Bergingscertificaten zijn een pré.
  • Stressbestendig, kunnen omgaan met piekspanning.
  • Je bent full-time beschikbaar.
  • Fysiek goede conditie.
  • In bezit van minimaal Rijbewijs C (met code 95).
  • EHBO/Reanimatie diploma is een pré.
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Wil jij de files op de Ring Rotterdam helpen bestrijden?

Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar [email protected] ! Heb je een geschikt profiel, dan nemen wij contact met je op.

 

insta