Nieuws

Ravage A16, ongeval vrachtwagen vs caravan.

Op woensdag 22 februari begin van de middag heeft er een ongeval plaats gevonden op de A16 Rotterdam > Dordrecht.
De caravan kreeg volgens de bestuurder een klapband. Hij wilde zijn auto met caravan naar de vluchtstrook sturen. De vrachtwagencombinatie geladen met uien kon dit niet meer aan remmen. Niemand raakte gewond.
Onze berger Jasper reed net de oprit Feijenoord A16 op toen het ongeval gebeurde. Hij zag overal levensmiddelen door de lucht heen vliegen. Direct heeft hij contact gezocht met de verkeerscentrale om 4 van de 5 rijstroken af te sluiten. Kort hierop kwamen de weginspecteurs van Rijkswaterstaat ter plaatse die de beveiliging van Jasper overnamen.
In verband met de ravage wilde de verkeerspolitie eerst nog wat foto’s maken voordat de berging van de personenauto kon beginnen.
Toen de personenauto geborgen was kwam er een nieuw ongeval bij. Dit voertuig kwam in aanraking met een botsabsorber. Deze hebben wij ook direct meegenomen.
Doordat de caravan als verloren mag worden beschouwd is deze opgeknepen door aannemer Wilchem. De opgeroepen CMV berger heeft de vrachtwagencombinatie meegenomen.

Het verkeer op de ring Rotterdam heeft tot op heden nog veel hinder van het ongeval.
Houd de omleidingsroutes van Rijkswaterstaat nauwlettend in de gaten!