Nieuws

Nieuw zwaar bergingsvoertuig

Met trots kunnen wij u melden dat ons zware bergingsvoertuig een MAN TGS voorzien van een wrecker en 66 t/m palfinger kraan in bedrijf genomen is.

Hiermee is onze service op mobiliteitsgebied een nieuwe episode ingegaan. In het verleden verwezen wij aanvragers altijd door naar bedrijven die in dat segment actief zijn.

Dit voertuig voldoet aan de nieuwste Europese richtlijnen op het gebied van aslasten en milieu. Hiermee bent u als klant altijd verzekerd dat uw vrachtwagen weggehaald kan worden, omdat het voertuig niet te zwaar is of u bent gestrand in een milieuzone waar uitsluitend voertuigen kunnen komen die aan de hoogste euronormen voldoen. Kortom Barendregt haalt u altijd weg.

Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het niet alleen belangrijk om eerste klas equipment ter beschikking te hebben maar ook de bemanningsleden van de takelwagen hebben een terdege specialistische opleiding gehad. U zult begrijpen dat voor het weghalen van een gelede bus een andere werkwijze nodig is als voor een gestrande personenwagen. Ook komt het aspect lading veel nadrukkelijker in beeld, hier is in de gevolgde cursussen ter degen rekening mee gehouden. Wij kunnen dan ook met trots zeggen “maakt u gebruik van Takel- Berging en Transportbedrijf A. Barendregt dan bent u er verzekerd van dat uw voertuig en lading met specialistische zorg behandeld wordt”.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te kijken of wij voor u in de toekomst iets kunnen betekenen.

Uit ervaring weten wij dat een ongeval of pech zich niet aan agenda’s of planningen houd. U kunt maar beter goed voorbereid zijn.

Barendregt staat voor u klaar!