Pechhulp nodig in Rotterdam?

Staat u nu met autopech in of rond Rotterdam?
Bel onze pechhulplijn: 010 – 501 82 41

 

Autopech rond Rotterdam?

Wij verlenen pechhulp in Rotterdam en omringende plaatsen als Dordrecht, Den Haag, Spijkenisse en Vlaardingen. Ook zijn we snel in de diverse havens.

Bel 010 – 501 82 41 en we helpen je meteen. Aan de telefoon stellen we een diagnose, we vertellen wat we gaan doen en geven je meteen een indicatie van de kosten. Binnen 20 minuten zijn we bij je. We kunnen de meest voorkomende reparaties ter plekke uitvoeren, zodat je snel je weg kunt vervolgen. Als het toch niet lukt om de auto te repareren, nemen we je auto meteen mee en brengen deze naar een garage, dealer of andere gewenste locatie. Wij kunnen je auto ook tijdelijk bergen op ons beveiligde terrein, totdat je weet waar we de auto naartoe kunnen transporteren.

Ook pechhulp zonder abonnement

Ben je niet verzekerd voor pechhulp en heb je geen abonnement bij ANWB of Route Mobiel? Dat is geen probleem. Wij helpen je altijd en geven je telefonisch meteen een indicatie van de kosten.

telefoonnummer

 

 

Over Rotterdam

Rotterdam is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer.

Rotterdam is bereikbaar via diverse autosnelwegen, zoals de:

  • A13 Rotterdam – Delft – Den Haag (- Amsterdam via A4)
  • A15 Rozenburg – Rotterdam – Ridderkerk – Nijmegen
  • A16 Rotterdam – Dordrecht – Breda (- Antwerpen via A1) (E19)
  • A20 Hoek van Holland – Rotterdam – Gouda (- Utrecht via A12)
  • A29 Rotterdam – knooppunt Hellegatsplein – Dinteloord