Pechhulp nodig in Dordrecht?

Staat u nu met autopech in of rond Dordrecht?
Bel onze pechhulplijn: 010 – 501 82 41

 

Autopech rond Dordrecht?

Wij verlenen pechhulp in Dordrecht en omringende plaatsen als Rotterdam, Zwijndrecht, Ridderkerk en Alblasserdam.

Bel 010 – 501 82 41 en we helpen je meteen. Aan de telefoon stellen we een diagnose, we vertellen wat we gaan doen en geven je meteen een indicatie van de kosten. Binnen 20 minuten zijn we bij je. We kunnen de meest voorkomende reparaties ter plekke uitvoeren, zodat je snel je weg kunt vervolgen. Als het toch niet lukt om de auto te repareren, nemen we je auto meteen mee en brengen deze naar een garage, dealer of andere gewenste locatie. Wij kunnen je auto ook tijdelijk bergen op ons beveiligde terrein, totdat je weet waar we de auto naartoe kunnen transporteren.

Ook pechhulp zonder abonnement

Ben je niet verzekerd voor pechhulp en heb je geen abonnement bij ANWB of Route Mobiel? Dat is geen probleem. Wij helpen je altijd en geven je telefonisch meteen een indicatie van de kosten.

telefoonnummer

 

 

Over Dordrecht

Dordrecht ligt in het zuiden van Zuid-holland op het Eiland van Dordrecht. Bij Dordrecht komen drie rivieren samen: de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas. Het Eiland van Dordrecht wordt omringd door verschillende Grote waterwegen: naast de Beneden-merwede en de Oude Maas zijn dat de Nieuwe Merwede, Hollands Diep en Dordtsche Kil. De inwoners van Dordrecht noemen de plaats ook wel Dordt.

Dordrecht is bereikbaar via diverse autosnelwegen, zoals de:

  • A15 Rozenburg – Rotterdam – Ridderkerk – Nijmegen
  • A16 Rotterdam – Dordrecht – Breda (- Antwerpen via A1) (E19)