Pechhulp nodig in Den Haag?

Staat u nu met autopech in of rond Den Haag?
Bel onze pechhulplijn: 010 – 501 82 41

 

Autopech rond Den Haag?

Wij verlenen pechhulp in Den Haag en omringende plaatsen als Delft, Rotterdam, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

Bel 010 – 501 82 41 en we helpen je meteen. Aan de telefoon stellen we een diagnose, we vertellen wat we gaan doen en geven je meteen een indicatie van de kosten. Binnen 25 minuten zijn we bij je. We kunnen de meest voorkomende reparaties ter plekke uitvoeren, zodat je snel je weg kunt vervolgen. Als het toch niet lukt om de auto te repareren, nemen we je auto meteen mee en brengen deze naar een garage, dealer of andere gewenste locatie. Wij kunnen je auto ook tijdelijk bergen op ons beveiligde terrein, totdat je weet waar we de auto naartoe kunnen transporteren.

Ook pechhulp zonder abonnement

Ben je niet verzekerd voor pechhulp en heb je geen abonnement bij ANWB of Route Mobiel? Dat is geen probleem. Wij helpen je altijd en geven je telefonisch meteen een indicatie van de kosten.

telefoonnummer

 

 

Over Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en is met een half miljoen inwoner de op twee na grootste gemeente van Nederland, op Amsterdam en Rotterdam na. Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Scheveningen beschikt over een regionale haven, maar is vooral een populair gebied voor toeristen.

Den Haag is bereikbaar via diverse autosnelwegen, zoals de:

  • A12 Arnhem – Ede – Utrecht – Gouda – Zoetermeer – Den Haag
  • A13 Rotterdam – Delft – Den Haag (- Amsterdam via A4)