Pechhulp nodig in Delft?

Staat u nu met autopech in of rond Delft?
Bel onze pechhulplijn: 010 – 501 82 41

 

Autopech rond Delft?

Wij verlenen pechhulp in Delft en omringende plaatsen als Den Haag, Rotterdam, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

Bel 010 – 501 82 41 en we helpen je meteen. Aan de telefoon stellen we een diagnose, we vertellen wat we gaan doen en geven je meteen een indicatie van de kosten. Binnen 25 minuten zijn we bij je. We kunnen de meest voorkomende reparaties ter plekke uitvoeren, zodat je snel je weg kunt vervolgen. Als het toch niet lukt om de auto te repareren, nemen we je auto meteen mee en brengen deze naar een garage, dealer of andere gewenste locatie. Wij kunnen je auto ook tijdelijk bergen op ons beveiligde terrein, totdat je weet waar we de auto naartoe kunnen transporteren.

Ook pechhulp zonder abonnement

Ben je niet verzekerd voor pechhulp en heb je geen abonnement bij ANWB of Route Mobiel? Dat is geen probleem. Wij helpen je altijd en geven je telefonisch meteen een indicatie van de kosten.

telefoonnummer

 

 

Over Delft

Delft is gelegen aan de Schie tussen Den Haag en Rotterdam. Binnen de Nederlandse geschiedenis is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 to 1584 heeft geresideerd en hier ook werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. Delft wordt ook wel prinsenstad genoemd en heeft een historische binnenstad met de grachten van Oude Delft en Nieuwe Delft.

Delft is bereikbaar via diverse autosnelwegen, zoals de:

  • A4 Amsterdam – Leiden – Den Haag – Delft – Schiedam – Vlaardingen – Hoogvliet – Pernis
  • A13 Rotterdam – Delft – Den Haag (- Amsterdam via A4)