Pechhulp nodig in Barendrecht?

Staat u nu met autopech in of rond Barendrecht?
Bel onze pechhulplijn: 010 – 501 82 41

 

Autopech rond Barendrecht?

Wij verlenen pechhulp in Barendrecht en omringende plaatsen als Ridderkerk, Rotterdam, Rhoon en Dordrecht.

Bel 010 – 501 82 41 en we helpen je meteen. Aan de telefoon stellen we een diagnose, we vertellen wat we gaan doen en geven je meteen een indicatie van de kosten. Binnen 15 minuten zijn we bij je. We kunnen de meest voorkomende reparaties ter plekke uitvoeren, zodat je snel je weg kunt vervolgen. Als het toch niet lukt om de auto te repareren, nemen we je auto meteen mee en brengen deze naar een garage, dealer of andere gewenste locatie. Wij kunnen je auto ook tijdelijk bergen op ons beveiligde terrein, totdat je weet waar we de auto naartoe kunnen transporteren.

Ook pechhulp zonder abonnement

Ben je niet verzekerd voor pechhulp en heb je geen abonnement bij ANWB of Route Mobiel? Dat is geen probleem. Wij helpen je altijd en geven je telefonisch meteen een indicatie van de kosten.

telefoonnummer

 

 

Over Barendrecht

Barendrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt op het eiland van IJsselmonde. Ze is een van de BAR-gemeenten, zelfstandige gemeente, en behoort tot de Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregie Rotterdam Den Haag.

Barendrecht is bereikbaar via diverse autosnelwegen, zoals de:

  • A15 Rozenburg – Rotterdam – Ridderkerk – Nijmegen
  • A29 Rotterdam – knooppunt Hellegatsplein – Dinteloord