Nieuws

Vacature administratief medewerker/planner M/V (gesloten)

Ben jij op zoek naar een baan vol dynamiek? 

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker/planner M/V.
Het betreft een parttime functie voor 24-32 uur per week.

Wie zijn wij?
Bergingsbedrijf A. Barendregt is een professionele speler op het gebied van Incident Management op en rond de Ring Rotterdam. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar staan wij paraat om uit te rukken en de weg vrij te maken.

Functieomschrijving:
Je komt te werken in een meldkamer met nog 2 collega’s. Als planner ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team van 15 bergers. Je hebt direct contact met onze opdrachtgevers, gestrande automobilisten ect. Daarnaast neem je alle binnenkomende meldingen aan. Door de voertuigen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen, draag jij direct bij aan de filebestrijding op de ring Rotterdam.

Wie zoeken wij?
Iemand die van aanpakken weet en mentaal niet snel overloopt. Je bent van nature assertief en kunt zelfstandig en vooral in teamverband werken. Verder is het belangrijk dat je op hectische momenten prioriteiten kan stellen. Je bent besluitvaardig en vooral oplossingsgericht ingesteld.

Wat verwachten wij van je?
Dat je je leergierig opstelt. Je moet gedreven zijn jezelf te ontwikkelen.

Wat kun je van ons verwachten?
Dat je komt te werken in een hecht team van circa 15 gemotiveerde bergers, centralisten en planners. Net als op de weg is in de meldkamer geen dag hetzelfde. Je dag is gevarieerd en afwisselend ingericht.

Functie-eisen:
– Je bent op werkdagen beschikbaar in de middag en avond. In het weekend overdag.
– Je spreekt goed en duidelijk Nederlands.
– Je bent stressbestendig, kan omgaan met piekspanning.
– Je bent in bezit van minimaal rijbewijs B en eigen vervoer.
– Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Wil jij een afwisselende en uitdagende baan? 

Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar [email protected] ! Heb je een geschikt profiel, dan nemen wij contact met je op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.